Annons

Ytterligare en anhållen för mord i Rinkeby

Brott • Publicerad 1 januari 2020
En sjätte person har anhållits misstänkt för mordet i Stockholmsförorten Rinkeby under natten till nyårsafton. Arkivbild.
En sjätte person har anhållits misstänkt för mordet i Stockholmsförorten Rinkeby under natten till nyårsafton. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ytterligare en person har anhållits misstänkt för mordet i Stockholmsförorten Rinkeby under natten till nyårsafton. Då hittades en man skjuten i en bil. Han fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

Vid 17-tiden på nyårsdagen anhölls en person som är skäligen misstänkt för mord, en lägre misstankegrad, skriver Expressen.

Sedan tidigare sitter fem personer anhållna misstänkta för mordet. Tre av dem var först skäligen misstänkta, men misstankarna har stärkts och alla fem är nu på sannolika skäl misstänkta.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons