Annons
Nyheter

Ytterligare tågstopp i Skåne

Transport • Publicerad 22 september 2023
Läget i skånsk tågtrafik kompliceras ytterligare på grund av en nedriven kontaktledning. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Skånsk tågtrafik har drabbats av ytterligare ett avbrott på grund av en nedriven kontaktledning. Sedan tidigare ligger all tågtrafik nere på sträckan Malmö–Lund på grund av ett planerat banarbete, som inleddes under fredagen..

Nu tillkommer ett oplanerat tågstopp mellan Mörarp och Påarp där en kontaktledning rivits ner. Detta drabbar sträckan Helsingborg– Hässleholm, rapporterar P4 Kristianstad. Här beräknas trafiken återupptas lördag morgon.

Annons

Stoppet Malmö–Lund varar till och med den 1 oktober. Mellan Helsingborg och Ängelholm är tågtrafiken stoppad från den 25 september till och med den 3 december, även detta på grund av planerat banarbete.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons