Annons
Nyheter

Österlen slog sjukt Kävlinge

Motståndaren Kävlinge hade tvingats lämna en kräksjuk Magnus Molin hemma och fick ändå ställa en Johan Sondell med 40–graders feber i hagen. Mot ett formstarkt Österlen räckte detta inte till ett smack. Österlen vann med 3–0 och nu formligen osar det slutspel.
Nyheter • Publicerad 6 mars 2014
Matchens lirare! An Shu utsågs för sin seger över Khaled Assar till kvällens bäste spelare i hemmalaget. Det var hans seger som i praktiken avgjorde matchen till Österlens fördel.
Matchens lirare! An Shu utsågs för sin seger över Khaled Assar till kvällens bäste spelare i hemmalaget. Det var hans seger som i praktiken avgjorde matchen till Österlens fördel.Foto: 

– Njaa, visst ser det bra ut men jag vill inte ta ut slutspelsplatsen än. Warta är ett duktigt lag och de jagar oss. En seger till så bör det vara klart, sa Niclas Almström, tränare i Österlen efter den enkla segern över Kävlinge.

Men visst bör poängen ni redan har räcka?

Annons

– Hehe... Jo, det bör de väl göra.

Österlen har 18 poäng. Warta har tio. Fyra omgångar återstår.

Läs mer om matchen i fredagens pappers- eller .

Taner Caliskan
Peter Lindgren
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons