Bokdagar i Skillinge

Till helgen är det dags för de tredje upplagan av Bokens Dag. Bokbordet står dukat både lördag och söndag mellan klockan 12 och 18.
Simrishamn • Publicerad 9 september 2009
Förra året hade Skillinge teater bjudit in de sju författarna Herman och Birgitta Lindqvist, Klas Östergren, Håkan Nesser, Karin Brunk Holmqvist, Björn Hellberg och Isabelle Halvarsson i dagarna två. Trots en extra dag så var teatern fylld till bristningsgränsen. Arkivbild: Anette Sjöstrand
Förra året hade Skillinge teater bjudit in de sju författarna Herman och Birgitta Lindqvist, Klas Östergren, Håkan Nesser, Karin Brunk Holmqvist, Björn Hellberg och Isabelle Halvarsson i dagarna två. Trots en extra dag så var teatern fylld till bristningsgränsen. Arkivbild: Anette SjöstrandFoto: 

Medverkande författare är Mari Jungstedt, Stefan Einhorn, Elsie Johansson, Liv Strömqvist, Christopher O"Regan och Per Nilsson.

På lördag klockan 13 blir det uppläsning av de tre vinnande bidragen i novelltävlingen. Författarna är Adam Kozak, Simrishamn, Sandra Berg, Tomelilla och Keven Lindkvist, Brösarp. Vem som vinner avslöjas klockan 15 på prisutdelningen.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.