Annons

Franskt och ryskt i Filmstudions vårprogram

Simrishamn • Publicerad 20 januari 2005

På måndag, den 24 januari, inleder Simrishamns Filmstudio vårens program med den franska filmen Gosskören, "en gripande skildring av en musiklärares arbete med eleverna i en ungdomsvårdsskola på 40-talet."

Sedan kan cineasterna se fram emot ytterligare fem måndagskvällar på Grand i Simrishamn, där filmerna visas klockan 18.30 och 21.

Annons

Vårens övriga filmer är musikindränkta Livet är ett mirakel, De barbariska invasionerna (om den generation som var ung i slutet av 60-talet), Pedro Almodóvars Dålig uppfostran, Vargens tid och Återkomsten; sistnämnda gjord av den ryske regissören Andrei Zviaguintsev .

Filmstudions årsmöte hålls söndagen den 10 april klockan 14.30 och följs av dokumentärfilmen Med kameran som tröst, del 2, av Carl Johan de Geer.

simrishamn
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons