Annons

Politiker i debatt på Stjärnan

Debattledaren Sven Melander och vänsterns partiledare Gudrun Schyman har troget varit med så många gånger det varit möjligt och om allt går enligt planerna vankas den tredje politikerdebatten på Gislövs Stjärna för dem. Annars blir det både "uppstickare" och återbesökare som presenteras när debatten inleds på söndag.
Simrishamn • Publicerad 6 augusti 2002

Det har förekommit flera olika bud kring vilka som ska representera riksdagspartierna vid "Österlens Almedalen". I det program som nu är aktuellt, men som dock fortfarande har en liten reservation för eventuella ändringar, blir det följande politiker som kommer när det bara återstår en dryg månad till valet: Partiledarna Maud Olofsson (c) och Gudrun Schyman (v), nya språkröret Peter Eriksson (mp), handelsminister Leif Pagrotsky (s), riksdagsledamoten Gunnar Hökmark (m) som liksom vice partiordförande Inger Davidson (kd) varit med en gång tidigare, samt vice partiordförande Jan Björklund (fp). Debatten pågår hela eftermiddagen med start kl 14.

Jea Jonsson jea.jonsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons