Annons

Sju gästspel på teaterföreningens vårprogram

Simrishamn • Publicerad 25 januari 2005

När det gäller vårens upplaga av teater- och dansprogram har teaterföreningarna i Simrishamn, Tomelilla, Ystad och Sjöbo gått samman i ett gemensamt program.

Det är ett högst varierande sådant med föreställningar till flera målgrupper och för Simrishamns del är sju tillfällen inbokade.

Annons

Först ut på programmet är pjäsen Puder med Teater Tre. Den ges i Jonebergshallen, både som skol- och offentlig föreställning, den 14 februari.

Tre dagar därpå är det Grands scen som gäller och Riksteaterns föreställning Ängelen. Den 23 februari är det de yngstas tur då Staffan Björklunds Teater gästar Valfisken med Folk och fä.

På Bénka-dí sätter JAM Riksteatern upp ungdomspjäsen Kärlek extra allt den 12 mars och den 19 gästar Friteatern Solgården i Simris med Den långa vägen till nu.

Klä på klä av är ännu en föreställning med Teater Tre och då är det barn som står i centrum, på Valfisken.

Vårens program avslutas den 9 april på Grands scen med ännu ett gästspel av Riksteatern, den här gången med pjäsen Våra föräldrars sexuella neuroser.

Jea Jonsson

SIMRISHAMN
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons