GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stöldvågen: Ytterligare inbrott

Ännu ett fritidshus har haft påhälsning av tjuvar. Denna gång i Stiby.
Gärsnäs • Publicerad 31 oktober 2018 • Uppdaterad 31 oktober 2018

Inbrottet upptäcktes på tisdagsförmiddagen. Tjuvarna hade krossat ett stort fönster och tagit sig in i huset. När ägarna kom till sitt fritidsboende möttes de av stor oreda. En hel del saker hade stulits, men det är ännu oklart vad.

Den senaste tiden har det varit flera inbrottsförsök runt om i kommunen, framför allt i fritidshus. Enligt statistiken ökar inbrotten i takt med att mörkret faller tidigare på kvällarna och polisen har gått ut med en uppmaning till vaksamhet.

Via Facebook uppmanar polisen allmänheten att prata med sina grannar och vara ”nyfikna på okända personer som visar intresse för ditt eller grannars hus”

Emma LawessonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.