Annons

Streetdance på Grand

Simrishamn • Publicerad 19 maj 2005
Till Britney Spears poplåtar passar det bra med fartfylld dans på gatan (streetdance). Annamaj Stolt, Anastasia Karakitsos, Hanna Strömgren, Connie Johansson och Cornelia Lundin är fem av 120 danstalanger som uppträder på Grand. Bild: Jan-Olle Persson
Till Britney Spears poplåtar passar det bra med fartfylld dans på gatan (streetdance). Annamaj Stolt, Anastasia Karakitsos, Hanna Strömgren, Connie Johansson och Cornelia Lundin är fem av 120 danstalanger som uppträder på Grand. Bild: Jan-Olle PerssonFoto: 

Det är Ida Persson som tillsammans med sex andra dansledare håller i de olika dansgrupperna.

– Grupperna är indelade åldersvis och i nybörjar- och fortsättargrupper, berättar Ida Persson.

Annons

Tidigare har föreningen haft uppvisningen på Ungdomens hus och Korsavadsskolan. Eftersom det i år finns en handling med i föreställningen passade Grands lokaler bättre.

– Här finns lite mer teaterkänsla. Vi är så många i år att ett lastbilsflak bakom Grand får fungera som ombyteslokal, säger Ida Persson.

Biljetter kan köpas på plats.

Elin Fexner

På söndag avslutar föreningen Dance Fun vårterminen med en fartfylld dans/teaterföreställning på Grand.
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons