Annons

Ung man misstänkt för försäljning av narkotika

En 21-årig man sitter gripen misstänkt för narkotikaförsäljning. Vid gripandet hittades amfetamin i bilen och polisen har funnit mer droger efter husrannsakan i två bostäder.
Simrishamn • Publicerad 22 augusti 2014

Vid 01.54, natten till fredag, stoppades den unge mannen av polisen i Simrishamns kommun. Då anträffades amfetamin i bilen.

Polisen har under dagen genomfört två husransakan i bostäder som är kopplade till den misstänkte. Vid bägge bostäderna fann polisen ännu mer amfetamin, samt en mindre mängd cannabis.

Annons

- Vi kommer att hålla förhör med honom igen under dagen. Sedan kommer åklagare att ta ett beslut om häktning. Han är misstänkt för narkotikainnehav samt försäljning, säger Anders Carlsson, inre befäl i Ystad.

Mannen är sedan tidigare känd av polisen. Det finns ingen misstanke om att mannen kört drogpåverkad.

Polisen vill inte gå in på vilka mängder narkotika som hittats vid tillslagen. Det ska dock inte röra sig om grova narkotikabrott.

Leo Pettersson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons