Annons

20-åringar misshandlades av gäng

Sjöbo • Publicerad 23 mars 2014

Natten mellan lördag och söndag kallades polisen till lasarettet i Ystad vid två tillfällen. Vid halv ett-tiden var det en man som blivit skjutsad till sjukhuset av en bekant sedan han blivit misshandlad av två okända män.

- Det är en man som larmar från sjukhuset i Ystad där vi möter upp. Mannen har blivit misshandlad utanför en restaurang i Sjöbo, säger Marie Persson, informatör vid polisens ledningscentral.

Annons

Strax efter klockan tre anmäler två män i 20-årsåldern att de blivit misshandlade utanför tingsrätten och att de sedan tagit sig till akutmottagningen.

- De berättar att några okända unga män i tonåren har misshandlat dem utanför tingsrätten, de har sett några av dem på tåget och sedan har det anslutit flera som kom i en bil. Det är oklart vem som stått för misshandeln. Det ska ha varit fyra personer i bilen och sedan de som var med från början, det finns ingen säker uppgift på hur många de var, säger Marie Persson.

Maria Sällberg
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons