unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Dödsmisshandeln: Polisen vill komma i kontakt med vittnen

Polisen vill nu komma i kontakt med två möjliga vittnen till den misstänkt grova misshandeln i Sjöbo som ledde till en 60-årig mans död.

Det var i lördags eftermiddags som den 60-åriga mannen hittades svårt skadad utanför en pizzeria i Sjöbo. På måndagen meddelade polisen att han hade avlidit till följd av sina skador.

Nu efterlyser man personer som kan ha gjort iakttagelser i samband med det misstänkta brottet. Det rör sig om två personer som ska ha befunnit sig i anslutning till ingången till pizzerian.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)

Den som känner igen sig i beskrivningen uppmanas höra av sig till polisen på 114 14.

Tre misstänkta gärningsmän greps på lördagskvällen och anhölls dagen därpå. De släpptes dock sen fria men misstankarna mot dem kvarstår.