unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Facit från Sjöbo marknad – relativt lugnt

Ytterligare några fall av bråk och fylleri har nu anmälts från dagarna kring Sjöbo marknad.
Sjöbo marknad
Sjöbo marknad

När marknadsdagarna nu summeras kan polisen rapportera att man beslagtagit sprit och öl för sammanlagt nio ungdomar under 18 år. Sju av dem påträffades på torsdagen och två på fredagen.

En 15-åring togs också om hand under fredagskvällen, misstänkt för ringa narkotikabrott. Både när det gällde alkohol och narkotika kontaktades tonåringarnas föräldrar.

En misshandel har också anmälts från marknadsområdet, och den inträffade redan under natten till torsdagen. En kvinna blev då nedknuffad i gatan så att hon skadade bakhuvudet. Hon uppges ha kommit i bråk med en man som vägrade flytta på sig när hennes sällskap skulle komma fram i bil på Marknadsgatan.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)

På fredagskvällen uppstod ett bråk på Åsumsgatan. En man i 30-årsåldern hade tagit fram en fällkniv, men hann inte fälla upp kniven innan motståndaren slog bort den. Mannen var så berusad att polisen tog hand om honom. Han misstänks nu för brott mot knivlagen.

På fredagseftermiddagen inträffade en trafikolycka i korsningen Poppelvägen-Västergatan, sedan en bilförare i 80-årsåldern missat väjningsplikten från Poppelvägen. Båda förarna klarade sig dock utan skador.

Sent på lördagskvällen stoppade polisen en bilförare i 60-årsåldern på Västergatan. Kvinnan visade sig ha 0.34 promille alkohol i blodet, och hon blev därför av med körkortet.

Även när alla händelser summerats, konstaterar polisen att årets upplaga av Sjöbo marknad blev tämligen lugn.