Fina framgångarför danssportklubb

-Vad bra Vollsjö är, 6 par till final! De orden kom från ordförande Bodil Green vid Elmebuggen i Älmhult i helgen. Det blev en fullträff för Vollsjö danssportklubb när det gällde placeringar.Alla kände att det blev en spännande tävling och hjälpte därför finalisterna fram till bra placeringar med applåder och hejarop.35 klubbar var representerade med c:a 400 dansare.
Sjöbo • Publicerad 26 mars 2002

Förutom bugg dansades dubbelbugg och boogie woogie i klasser från barn till vuxna. Resultaten blev: Bugg Barn E: Malin och Stina Schmiedel tog en 15:e plats av 25 par.                              Elin Andersson och Madeleine Salomonsson kom på en 21:a plats. Bugg Ungdom D: Emil Hansson och Fanny Lundqvist tog en 2:a placering och fick 2 poäng vilket räckte till en uppflyttning till högre C klass. 20 par deltog i tävlingen. Bugg Junior D: Per-Olof Andersson och Elin Ovesson kom på en 5:e plats bland 14 par och precis utanför pris.                             Henrik Salomonsson och Hannah Lassesson tog en 11:e plats. Bugg Vuxna D: Här gick båda VOLL-lagen till final och högst upp på pallen kom Anders Jeppsson och Veronika Nilsson med en 2:a plats och 2 uppflyttningspoäng. Thonny Bengtsson och Ida Lassesson fick också pris och med valören 6: e plats. Bugg Senior C: Tommy Petersson och Marina Bengtsson fick en 2:a placering och uppflyttningspoäng. Bugg Vuxna C: Anders Brunnström och Helena Andersson tog en 3:e placering av 29 tävlande par.

Britt Risberg britt.risberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.