Gladiator-Johanblir haremspojke

Nu väntar nya eskapader för Sjöbos meste TV-stjärna, Johan Petersen. Den välbyggde äventyraren beger sig den 30 maj tillsammans med 17 andra killar och fyra tjejer till Kenya för att i TV-bolaget Strix regi spela in dokusåpan "Harem". Programmet skall sända i TV3.
Sjöbo • Publicerad 22 maj 2002

- Det skall bli jättekul. Vi skall stanna i tre veckor och i exotisk miljö surfa, bada och dejta, berättar den oförskämt solbrände Johan. Han sökte ursprungligen till Robinsson, men Strix, som även producerar Robinsson, tyckte att han passade bättre i "Harem". Namnet på programmet säger väl egentligen allt. Om fyra tjejer har 18 killar att välja mellan så kan de nog känna det lite som i ett harem. - Själv är jag singel numera, så det är lugnt, säger Johan. Från början var det 32 killar som ville bli haremspojkar, men 18 blev alltså kvar efter uttagningen. Strix programledning fällde avgörandet om vem som skulle bli uttagen eller ej, men de fyra tjejernas ord vägde tungt. - Jag har träffat de andra killar som blivit uttagna och de verkar trevliga, några har jag redan hunnit bli vän med, säger Johan. "Harem" börjar sändas i augusti och allt som allt handlar det om 10-12 program. Senast vi såg Johan i aktion var i TV4-programmet Gladiatorerna.

Leif Möller leif.moller@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.