Annons

Pettson och Findus till Färsingahallen

Sjöbo • Publicerad 26 januari 2005

Sjöbo IF har gett sig in i underhållningsbranschen. Den 1 april klockan 18.30 kommer föreningen för första gången att arrangera en teaterföreställning.

Det blir de välbekanta figurerna Pettson & Findus som står på scen i Färsingahallen.

Annons

Pettson spelas av Martin Rydell och Findus av Anna Rydell. Regissör är Ingemar Bernthsson som också har skrivit musiken till föreställningen.

Föreställningar med den klurige gubben och den busiga katten har i flera år spelats i Borgholm och Kalmar. Den har även gått på turné i stora delar av landet och nu är det Sjöbos tur. " Vi tyckte det kunde vara trevligt med lite teater, vi gör det för att stötta vår ungdomsverksamhet, säger Rolf Andersson i Sjöbo IF:s sponsorgrupp.

Biljetterna kostar 100 kronor och kan bland annat köpas på YA:s kontor. Arrangörerna räknar med mel-lan 500 och 700 åskådare som kan sitta både på golvet och på läktaren.

" Om det blir bra så hoppas vi kunna göra något liknande en gång om året, säger Rolf Andersson.

Andreas Mårtensson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons