Sex skadade vid trafikolycka

Sammanlagt sex personer skadades vid en kollision mellan två personbilar i korsningen Fabriksgatan-Terrassgatan i Sjöbo vid 17-tiden på söndagen.
Sjöbo • Publicerad 23 maj 2004

En av bilarna var en så kallad Epatraktor och den andra en Volvo. Krocken var av allt att döma kraftig då Epatraktorn fick hela vänstersidan intryckt. Samma sak var det med fronton på Volvon. I sistnämnda bil utlöstes krockkudden. Personskadornas omfattning var på söndagskvällen oklart men flera klagade på smärtor i nackar och ryggar. Sammanlagt sex ambulanser från Sjöbo, Ystad och Simrishamn larmades till platsen. Även räddningskårerna i Sjöbo och Vollsjö larmades. Olyckan inträffade i en stor korsning med förhållandevis bra sikt åt alla håll i ett villaområde. Det var så gott som tomt på annan trafik i korsningen och angränsande gator vid tillfället.

Per Nilsson per.nilsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.