unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Sjöbodagen och Mikaeli marknad slås ihop – i år blir det även familjefredag

Även i år slås Sjöbodagen och Mikaeli marknad samman till ett enda stort arrangemang.
Mikaeli marknad
Mikaeli marknad
Foto: Mark Hanlon

Förra året gjorde Sjöbo kommun och handelsklubben gemensam sak, och flyttade Sjöbodagen och Mikaeli marknad till samma dag, en lördag i början av oktober.

I år upprepas konceptet. Den 5 oktober är det dags, med smygstart redan på fredagskvällen. En nyhet för i år är nämligen att marknaden har utökats med familjefredag, vilket innebär att tivolit är öppet klockan 14-20. Troligtvis kommer det då även att finnas matförsäljning.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)

På lördagen håller marknaden öppet mellan klockan 10 och 17. Förutom alla vanliga höstknallar finns Skånetrafiken på plats för att informera om sitt nya biljettsystem.

Samtidigt arrangerar Sjöbo Handelsklubb Sjöbodagen. Butikerna kommer att hålla öppet och det blir olika arrangemang på Gamla torg.