Annons

Trogna sångare fick medalj i Åsums kyrka

Sjöbo • Publicerad 31 januari 2005
Gudrun Andersson, Ingmar Larsson, Ingegerd Persson och Marita Persson var fyra med medaljörerna som varit med i kören de senaste 20 åren.BILD: BASS NILSSON
Gudrun Andersson, Ingmar Larsson, Ingegerd Persson och Marita Persson var fyra med medaljörerna som varit med i kören de senaste 20 åren.BILD: BASS NILSSONFoto: 

Trogna insatser i Sjöbos kyrkokörer stod på programmet i samband med musikgudstjänsten i södra Åsum kyrka i går eftermiddag.

Flera utmärkelser som diplom, nålar och medaljer delades ut till de duktiga sångarna som regelbundet bjuder församlingens besökare på vacker musik och sång.

Annons

I går eftermiddag delades det bland annat ut medaljer till fem medverkande i Sjöbos kyrkokörer som varit med och spridit sångglädje i minst 20 år.

" Det är väldigt trevligt att vara med i en kör. Det blir en stark och fin gemenskap och man blir så glad av att få sjunga ihop med andra, säger Ingegerd Persson. Körutmärkelserna delades ut av kyrkans kantor, Inger Persson samt prästen Gunilla Kruse i samband med söndagens sånggudstjänst.

" Vi tycker det känns trevligt att få tillfälle att uppmärksamma och visa vår glädje och tacksamhet för all den tid och det engagemang som körmedlemmarna lägger ner i arbetet med kyrkokören, säger kantorn Inger Persson

Pernilla Roshäll Berthlot

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons