Annons
Nyheter

Atlas hoppar av Gladiatorerna.

TV-kändisen och trelleborgaren Roger Zapfe, mest känd som Atlas, lämnar Gladiatorerna. Sedan starten 1999 har Atlas medverkat i 35 av de populära atletprogrammen i Fyran.
Nyheter • Publicerad 22 maj 2002
BILD: BASS NILSSON
BILD: BASS NILSSONFoto: 

- Jag vill få mer tid till familjen och mitt gym i Trelleborg, säger han. Och dessutom vill jag satsa på mitt jobb som officer på ubåtar inom marinen. Jätten Atlas med sina 146 imponerande kilo slutar till hösten precis som de andra Gladiatorerna Nova, Furia, Diva, Loke och Tamook. De ersätts av fyra nya förmågor som kallas Python, Raptor RX2, Blade och Amazon. - Under de åren som jag har varit med i programmet har jag haft väldigt roligt. Samtidigt har det här engagemanget varit väldigt tidskrävande. om jag fortsatt så hade jag tvingats offra tre och en halv vecka av min semester i sommar. BILD: CLAES NYBERG Därför vill jag ägna mig mer åt min familj, säger Zapfe som därtill har planer på att utvidga sitt gym på Flockergatan. Han har ambitioner att bredda verksamheten och engagera ytterligare medarbetare, bland annat en läkare. Trots att Atlas drar sig ifrån rampljuset genom att lämna TV-programmen utesluter han inte att det kan bli en återkomst. - Det är mycket möjligt att jag ställer upp på nytt om tillfälle ges. Först ska jag dock ha ett sabbatsår och ta det lite lugnare, säger han. Bortglömd blir han knappast sedan han lämnat TV-studion. Atlas finns med i videon till Markoolios nya låt "Jag orkar inte mer", som lanseras inom kort. I videon spelar han sig själv, det vill säga ubåtsofficer. Han syns även i Alexander Skarsgårds film "Hundtricket".

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons