Annons
Nyheter

En gripen misstänkt för brutalt rån

Natten till måndagen greps en person misstänkt för den brutala misshandeln i Sibbhult i nordöstra Skåne i helgen. Den gripne var sedan tidigare anhållen i sin frånvaro, enligt vakthavande befäl vid polisen i Kristianstad.
Nyheter • Publicerad 16 maj 2005

Läget var på söndagen fortsatt allvarligt för den man i 70-årsåldern som i lördags eftermiddag hittades mycket svårt misshandlad i sitt hem i Sibbhult. Han fördes till Universitetssjukhuset i Lund med skador i huvudet.

Mannen var medvetslös ännu under söndagen och vårdades i respirator. Utgången betecknades som oviss.

Annons

Sveriges Radio Kristianstad rapporterar att det var mannens dotter som hittade honom och slog larm. Polisens utgick redan från början från att det handlar om ett rån och de misstankarna bekräftades under söndagen. Det var oordning i hemmet och en del värdesaker är borta.

I närheten av huset hittade polisen en bil som man tror har samband med överfallet. Bilen togs i beslag för fortsatt undersökning. En del spår har säkrats.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons