Nyheter

Får du support?

Nyheter • Publicerad 30 december 2005

Hej P!

Hoppas allt är bra! Vad säger dina nära och kära om din träning? Jag tycker det är jobbigt och negativt att familjen kommenterar att "Skall du nu till gymmet igen?" osv. De tillåter helt enkelt inte mig ta steget från svenssonmotionär till elit. Jag jobbar också med träning och brinner för det. Men vågar knappt säga vart jag ska eftersom familjen tror att alla som tränar mer än 3 ggr i veckan är SJUKA.

Jisses. Om de bara hade gått i "min skola" om vad de skall äta och träna för att må bra. Det är så fel. Nu får jag ibland smyga iväg.

Fick du positiv uppbackning för vad du håller på med?

Louise

Hej!

Du får väl låta bli att bry dig om vadandra säger/påpekar! det är ju ditt val och inte deras. Jag har en sambo som ger mig enormt mycket support. Eftersom jag flyttade hemifrån vid16 så slapp jag höra på eventuellt familjegnäll. Visst, jag får också pikar och dylikt, speciellt om min mat och kommentarer som "nu får du inte bli större om du inte vill se ut som en karl”, men de kommentarerna kommer alltid från familjemedlemmar som själva borde träna för att få bort ölmagen.

/Pauline

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.