Annons

Berusade körde hjullastare

Sent i lördags kväll fick några boende längs vägen mellan Skurup och Rydsgård se ett märkligt ekipage framföras något vingligt. Två män körde en stor hjullastare.
Skurup • Publicerad 12 augusti 2002

Polisen larmades och vid en närmare kontroll visade det sig att de två männen i förarhytten var tydligt påverkade av alkohol. En av männen uppträdde bråkigt och vägrade komma ur hytten när polisen begärde det. Polisen kunde ändå till slut få ut mannen och satte på honom handklovar. anhållna Båda männen greps eftersom polisen misstänkte att hjullastaren var stulen. Utandningsproven som polisen lät männen lämna på plats visade att de druckit stora mängder alkohol. De fördes till polisstationen i Ystad där de sitter anhållna. En lokal åklagare ska under måndagen besluta om de ska häktas. Båda misstänks för rattfylleri, eftersom det inte är klarlagt vem av dem som körde. De är också misstänkta för stöld av hjullastaren.

Martin Runol martin.runol@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons