Hur tycker ni att tågtrafiken fungerar?

YA frågade tre.
Skurup • Publicerad 28 januari 2012
Ann-Christin och Lars-David Hansson, Skurup: ?Vi är jättnöjda. Det är behagligt att åka tåg. Visst händer det att det blir förseningar på 20 minuter eller mer, men då får man en fribiljett. Och eftersom vi är pensionärer har vi tid att vänta. Det är värre för dem som arbetar eller studerar.
Ann-Christin och Lars-David Hansson, Skurup: ?Vi är jättnöjda. Det är behagligt att åka tåg. Visst händer det att det blir förseningar på 20 minuter eller mer, men då får man en fribiljett. Och eftersom vi är pensionärer har vi tid att vänta. Det är värre för dem som arbetar eller studerar.Foto: 
Sebastian Gustafsson, Tomelilla: ?Hyfsat. Den senaste tiden har det blivit betydligt bättre. Förra året kunde det hända att man fastnade vid Skurup ganska ofta, när man skulle in till Malmö och jobba.
Sebastian Gustafsson, Tomelilla: ?Hyfsat. Den senaste tiden har det blivit betydligt bättre. Förra året kunde det hända att man fastnade vid Skurup ganska ofta, när man skulle in till Malmö och jobba.Foto: 
Karolina Svensson, Skurup: ?Jag åker till skolan i Ystad varje dag, och förra året var tågtrafiken under all kritik. Det blev många missade skoldagar, och minst en gång i veckan var man irriterad på Skånetrafiken. I år har det gått bättre. Det har ju inte varit så mycket snö heller.
Karolina Svensson, Skurup: ?Jag åker till skolan i Ystad varje dag, och förra året var tågtrafiken under all kritik. Det blev många missade skoldagar, och minst en gång i veckan var man irriterad på Skånetrafiken. I år har det gått bättre. Det har ju inte varit så mycket snö heller.Foto: 
Maria Sällberg
Britt Risberg
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.