Annons

Ingen hemvändardag i år

Byalaget ordnar i juni en prylmarknad på torget i Slimmingeby. Den nya programpunkten presenterades på årsmötet förra veckan.
Skurup • Publicerad 15 mars 2003

En annan förändring i årets program är att man inte arrangerar någon hemvändardag 2003. Arrangemanget är dock tänkt att återkomma om ett år eller två. Vid mötet valdes två nya ledamöter in i styrelsen, Håkan Westlund och Thomas Söderberg. I övrigt består styrelsen liksom tidigare av ordförande Bertil Larsson, kassör Lars Åkesson, sekreterare Lennart Lindberg och ledamöterna Bertil Bergkvist och Maria Olsson. Byalaget har under året haft en rad populära aktiviteter. Mest välbesökt var skördefesten den 17 augusti då man visade upp gamla metoder och jordbruksmaskiner. Byalagets samling av maskiner växer stadigt och för att ta hand om dem utsåg man vid årsmötet Preben Hvornum till materialförvaltare.

Karin Jansson karin.jansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons