Annons

Man misshandlades i trafikbråk

Skurup • Publicerad 27 mars 2014

En man i 40-årsåldern misshandlades med knytnävsslag i ansiktet efter att hamnat i gräl med en man i 30-årsåldern i centrala Skurup på tisdagseftermiddagen. Gärningsmannen ställde sig av okänd anledning i vägen för målsägandens bil och när föraren gick ut för att prata med bråkstaken uppstod ett gräl som alltså slutade med misshandel. Enligt målsäganden ska gärningsmannen ha uppträtt påverkat.

Ungefär samtidigt passerade en polisbil platsen, och denna vinkades in av den misshandlade mannen. Gärningsmannen var vid det laget borta, men däremot fick patrullen syn på en personbil som under samma eftermiddag varit inblandad i en smitningsolycka på Saritslövsområdet. Bilen ifråga hade brakat rakt in i ett garage, så att en annan bil blivit skadad. Därefter körde den i hög hastighet från platsen.

Om det var mannen i 30-årsåldern som även körde olycksbilen är ännu oklart.

Maria Sällberg
Ystads Allehanda
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons