GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt stöld hos äldre kvinna

Polisen har fått in en anmälan om misstänkt stöld i Skurup, efter en äldre kvinna fått besök av en person som sa sig komma för att titta på elmätaren.
Skurup • Publicerad 7 augusti 2018 • Uppdaterad 7 augusti 2018
Blåljus
Blåljus

Det var vid lunchtid i lördags som en äldre kvinna i centrala Skurup fick besök av en person som ringde på. Besökaren uppgav sig komma för att titta på kvinnans elskåp och uppehöll sig en stund inne hos kvinnan.

Enligt den anmälan som upprättats var det vid anmälningstillfället inte klart vad som stulits, men händelsen är tills vidare rubricerad som stöld, uppger Malin Sjöblom vid polisen.

Ulrika WangelSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.