Annons

Premiär för biograf Pärlans nya hemsida

Skurup • Publicerad 7 januari 2005

Äntligen är den uppe, biograf Pärlans nya hemsida. Genom att skriva in www.bio-parlan.se och trycka på enter, kan filmintresserade internetanvändare snabbt få en överblick på vad som visas på Skurups kommunala biograf under den närmaste månaden.

– Det är skönt att se att sidan är i gång, säger Eva Bergstrand, ansvarig för biograf Pärlan.

Annons

På den lättöverskådliga webbsidan kan man göra det mesta. Här finns en kalender där filmer, datum och tider presenteras. Om man klickar på filmerna länkas man vidare till deras hemsidor där det går att se trailers och annat.

– Det ska vara spännande att gå in och titta på de olika filmerna, säger Eva Bergstrand.

På webbsidan går det också att boka biljetter, läsa om censurreglerna och boka hela salongen till konferenser och dylikt. Det går också att skriva brev till Eva om filmutbudet och annat.

– Jag vill att man ska höra av sig till mig och berätta vilka filmer man vill se, vilka förbättringar som kan göras på biografen och så vidare. Det är viktigt att ha kontakter på olika sätt, till exempel inför framtida filmklubbar.

För designen på hemsidan står Paula Welén och Andy Wilson på Hybrid State. Eva Bergstrand är mycket nöjd med deras insats.

– Det är jättekul att vi har så duktiga företagare i Skurpus kommun!, avslutar hon.

Christopher Lembke

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons