Annons

Skurupshems vd fortsätter

Bertil Nilsson kommer att fortsätta som vd för Skurupshem. Parterna har kommit överens om ett nytt avtal efter det att ägaren, kommunen, i början på året krävde att det gamla sades upp.
Skurup • Publicerad 30 augusti 2002
Bild ur YA:s arkivFoto: 

- Som jag upplevde det var det inga större problem att komma överens om ett nytt avtal, säger Roland Hansson (s), ordförande i Skurupshems styrelse. Inte heller Bertil Nilsson anser att uppsägelsen av det gamla avtalet gjort att han tvekat inför att fortsätta. - Däremot funderade jag på om jag kände för att ta något år till. Men det har jag nu bestämt mig för att göra. Skillnaden mot det tidigare avtalet är att uppsägningstiden ändrats från tolv till tre månader. - Det är en extremt kort tid men det spelar inte mig någon roll eftersom jag är pensionär. Men det är kanske inte så bra för Skurupshem, konstaterar Bertil Nilsson. Orsaken till att det gamla sades upp var från ägarhåll att det innehöll otydligheter och att man ville korta uppsägningstiden. Ingen framförde i det sammanhanget någon kritik mot Bertil Nilssons sätt att leda verksamheten. Redan när avtalet sades upp i slutet på januari poängterades också att avsikten var att skriva ett nytt avtal med honom. Det nya avtalet börjar gälla från 1 januari 2003 och sträcker sig fram till 30 juni 2004.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons