Annons

Backklippa blev bankklippa

Från försvarsklippa till en klipp på banken. Henrik Nilsson har gjort 200 allsvenska matcher för Landskrona BoIS, men kommer inte att göra fler. En skada gör att han nu satsar på den civila karriären på Föreningssparbanken i Landskrona. Fin blick, ettrig och följsam. Där är tre av de egenskaper som under många år gjorde Henrik Nilsson till en allsvensk back av hög kvalitet.
Sport • Publicerad 11 januari 2005
Från försvarsklippa till en klipp på banken. Henrik Nilsson har gjort 200 allsvenska matcher för Landskrona BoIS, men kommer inte att göra fler. En skada gör att han nu satsar på den civila karriären på Föreningssparbanken i Landskrona. BILD: HELSINGBORGS DAGBLAD
Från försvarsklippa till en klipp på banken. Henrik Nilsson har gjort 200 allsvenska matcher för Landskrona BoIS, men kommer inte att göra fler. En skada gör att han nu satsar på den civila karriären på Föreningssparbanken i Landskrona. BILD: HELSINGBORGS DAGBLADFoto: 
SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons