Blandat för Ajax i pingispremiären

Det gick både bra och dåligt för Österlen BTK:s farmarlag Ajax i premiären i division 1. Laget spelade två matcher i helgen. Det blev seger mot Kullen med 8–5 och förlust mot Enig med samma siffror.
Sport • Publicerad 28 september 2009

Det var ett bra lag som Ajax ställde på benen. Den meriterade elitspelaren Martin Nilsson fanns med i laget, men Martin hade problem. Mot Enig förlorade han överraskande två singelmatcher. Å andra sidan tog han full pott mot Kullen. En spelare som övertygade i helgen var Fredrik Malmgren. Fredrik plockade två singelmatcher i båda lagmatcherna och visade upp ett övertygande spel. Niclas Almström, som även han har rutin från elitserien, har försummat sin egen träning nu när han är huvudansvarig för Österlens elitlag. Det visade sig vid bordet. Niclas vann faktiskt bara en singelmatch den här gången.

Slutligen noterar vi att Ajax nyförvärv från Tomelilla AIS, Roger Malmqvist, har vunnit sina första matcher i division 1. Han vann två singlar i mötet med Kullen. Mot Enig fick han emellertid lämna bordet utan någon vinst. (YA)

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.