Annons

Bortamatcher för IFK och YIF

Det är tätt mellan matcherna för IFK Ystads handbollsgrabbar. Efter urladdningen mot Redbergslid i onsdags är det i morgon dags för en ny match - då väntar IFK Skövde på bortaplan.
Sport • Publicerad 17 oktober 2002

IFK Ystad mönstrar samma lag som mot Redbergslid. - Skövde är lite ojämnt, sämre på bortaplan och duktigt hemma. Det gäller för oss att ha tålamod, vara disciplinerat och spela klokt. Skövde trivs med snabba anfall och många avslut. Det gäller för oss att inte dras med i detta, säger IFK-tränaren Jan "Proppen" Karlsson som kan sitt gamla Skövde utan och innan. -Har sett dem på video och det fanns ingenting där som överraskade mig. Också Ystads IF går i elden i morgon kväll då det handlar om Skånederby. Stavsten väntar i Söderslättshallen i Trelleborg. Också YIF ställer upp med samma manskap som senast.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons