Annons

Bröderna Davidsson klara för HV71

Ishockey • Publicerad 22 juni 2021
Marcus och Jonathan Davidsson, här i Djurgårdströjor, återförenas i HV71 kommande säsong. Arkivbild.
Marcus och Jonathan Davidsson, här i Djurgårdströjor, återförenas i HV71 kommande säsong. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

HV71 fortsätter att rusta för kommande säsong i hockeyallsvenskan. Senast in är forwardsduon och bröderna Jonathan och Marcus Davidsson.

Därmed återförenas bröderna, som för ett par år sedan spelade tillsammans i Djurgården. Närmast kommer Jonathan Davidsson från två säsonger i Ottawas organisation och noterades för sex NHL-matcher 2020. Marcus Davidsson har en och en halv säsong bakom sig i Växjö, men avslutade förra säsongen i Södertälje.

Annons

"Två oerhört spännande spelare som trivs med att spela ihop och tidigare varit pålitliga poänggörare i SHL. Moderna hockeyspelare med stark skridskoåkning kombinerat med fin klubbteknik", säger HV:s sportchef Johan Hult i ett pressmeddelande.

Kontraktet med bröderna Davidsson gäller i ett år.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons