GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Del 3: Tränare bedömer Kulstötaren från Hörby

Mini-dokumentären Kulstötaren från Hörby är framme vid avsnitt tre. Den här gången får Peter Lindgren för första gången kliva in på en idrottsplats och träffa en riktig friidrottstränare!
Friidrott • Publicerad 27 juli 2018 • Uppdaterad 27 juli 2018

Peter Lindgren gör en hemmasnickrad satsning som kulstötare. Men vad säger en riktig friidrottstränare om hans träningsmetoder? Hur utför Peter sina stötar rent tekniskt? Finns det över huvud taget någon talang?

Allt detta i det tredje avsnittet av Jan Ohlssons skildring av kollegan Peter Lindgrens nya liv som Kulstötaren från Hörby.

Här ser ni avsnitt 1:

Här ser ni avsnitt 2:

Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.