Annons

Det rasade för Hammenhög

Ettan och tvåan i tabellen. Det var bäddat för en jämn match mellan Astrios och Hammenhögs damlag men verkligheten bjöd på något helt annat. 9-1 till Astrio slutade matchen!
Sport • Publicerad 18 augusti 2002

- Vi förlorade men jag vill inte säga med hur mycket. Det är inga realistiska siffror, sa Hammenhögs tränare Jan-Håkan Lundgren. Slutresultatet säger mest om hur överlägset Astrio är övriga lag i damtvåan. På hemmaplan bjöd Hammenhög på hyfsat motstånd (förlust med 2-4) men den här gången lyste klasskillnaden igenom. En del av Hammenhögs spelare dras med småskavanker, försvarsklippan Cecilia Karlsson saknades till exempel mot Astrio, och framöver får laget klara sig utan sin giftiga anfallare Caroline Lundgren. Hon ska jobba i Norge och missar resten av säsongen. Hammenhögs mål gjordes av Maria Håkansson.

Jan Ohlsson jan.ohlsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons