GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fler OS-guldmedaljörer till Friends

Sweden International Horse Show fortsätter att locka några av världens bästa ryttare.
Britten Ben Maher, hoppning, och tyskan Julia Krajewski, fälttävlan, är båda klara för start på Friends arena 24–27 november.
Ridsport • Publicerad 25 oktober 2022
Julia Krajewski tog OS-guld i Tokyo i fjol. Nu är hon klar för start i Sweden International Horse Show nästa månad. Arkivbild.
Julia Krajewski tog OS-guld i Tokyo i fjol. Nu är hon klar för start i Sweden International Horse Show nästa månad. Arkivbild.Foto: Carolyn Kaster/AP/TT

Maher och Krajewski tog var sitt individuellt OS-guld i Tokyo förra året. Enligt svenska landslagsryttaren Malin Baryard Johnsson, som också är sportchef för tävlingarna i Solna, var det inte särskilt svårt att locka till sig världsnamnen.

"Det känns förstås helt fantastiskt att världens bästa ryttare vill komma till oss och tävla. Och att de väljer att komma tillbaka år efter år. Ben Maher frågade redan för flera veckor sedan om han inte kunde få komma tillbaka till oss", säger Baryard Johnsson i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är den tyska dressyrstjärnan Jessica von Bredow-Werndl (dubbla OS-guld i Tokyo) klar för Sweden International Horse Show.

Dessutom har hela det svenska VM- och OS-guldlaget i hoppning – Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson, Jens Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson – lämnat klartecken.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.