Annons

Hamlin tackar för stöd i video

Amerikans fotboll • Publicerad 29 januari 2023
Buffalo Bills-spelaren Damar Hamlin kollapsade med hjärtstopp under en match mot Cincinnati i början av januari och återupplivades på plan. Arkivbild.
Buffalo Bills-spelaren Damar Hamlin kollapsade med hjärtstopp under en match mot Cincinnati i början av januari och återupplivades på plan. Arkivbild.Foto: Greg M. Cooper/AP/TT

Buffalo Bills-spelaren Damar Hamlin, som kollapsade med hjärtstopp i NFL-matchen mot Cincinnati den 3 januari, har släppt en video där han för första gången kommenterar det som hände.

I videon, som Hamlin publicerades på sitt Instagramkonto på lördagen, säger han att han är tacksam för det stora stöd han fått och lovar att på något sätt återgälda det.

Annons

Damar Hamlin säger att det nu är rätt tid att prata om det som hände, dels för att Buffalo Bills säsong är över och dels för att han behövt tid för att återhämta sig och samla tankarna.

– Det har varit mycket att hantera inom mig – mental, fysiskt och själsligt. Men jag kan berätta hur tacksam jag är för all kärlek, allt stöd som riktats mot mig, säger Hamlin.

Han säger också att han accepterat det som hände på planen när han kollapsade efter en tackling och en putt i bröstet från Tee Higgins i motståndarlaget Bengals.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons