GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hot om nya coronarestriktioner i Tokyo

Olympiskt • Publicerad 30 juli 2021
Covidfallen ökar runt om i Tokyo.
Covidfallen ökar runt om i Tokyo.
Foto: Kiichiro Sato/AP/TT

Covidfallen når nya rekordnivåer i och runt Tokyo, och nu vill den japanska regeringen införa nya hårda restriktioner i fyra prefekturer runt Tokyo och Osaka.

Under torsdagen registrerades 3 865 nya smittofall i Tokyo, den högsta dygnssiffran sedan pandemins start och 700 fler än i onsdags, som då noterade en ny rekordsiffra.

De senaste officiella siffrorna från OS-bubblan är onsdagens 16 nya fall. Totalt hade då 169 fall av virussmitta konstaterats i anslutning till OS sedan den 1 juli, bland dem 17 idrottare. Bland annat torsdagens uppmärksammade fall med den dubble VM-guldmedaljören Sam Kendricks från USA.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.