Annons

Klart: Backbjässarna sprider stjärnglans över Svaneholm Open

Kändisarna fortsätter att dugga in till Svaneholm Open i tennis. Sedan tidigare är det klart att Måns Zelmerlöv kommer att medverka och nu står det klart att fotbollsstjärnorna Patrik ”Bjärred” Andersson och Olof Mellberg kommer till Skurup.
Tennis • Publicerad 29 maj 2019
Olof Mellberg och Patrik Andersson kommer till Svaneholm slott.
Olof Mellberg och Patrik Andersson kommer till Svaneholm slott.

26-29 juni avgörs Svaneholm Open, där tidernas fyra främsta tennisnationer kommer att ställa upp med legendariska spelare.

Men det är inte bara tennisikoner som kommer att sprida stjärnglans över Svaneholm.

Annons

Vid invigningen 26 juni kommer backbjässarna Patrik ”Bjärred” Andersson och Olof Mellberg att närvara. Patrik och Olof kommer att spela en kändisdubbel med Jonas Björkman och Måns Zelmerlöv. Vilka spelare som spelar med vem kommer att lottas på plats.

Olof Mellberg, vinnare av guldbollen och 117 landskamper för Sverige, har ett stort tennisintresse och spelar numera så ofta han kan, efter att ha lagt racket på hyllan som 14-åring.

Patrik ”Bjärred” Andersson med en fantastisk fotbollskarriär bakom sig med bland annat 96 landskamper har även han ett brinnande tennisintresse. Patrik är även involverad i utvecklingen av svensk tennis, bland annat som styrelseledamot i en tennisakademi i Stockholm.

Invigningen 26 juni innehåller även en öppningscermoni med uppträdande av Måns Zelmerlöv.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons