Annons

Klart: IFK Ystad förlänger med Långh och Hansson

IFK Ystad har valt att förlänga med två spelare som har haft en stark säsong. Både lagkaptenen Oscar Hansson och spelmotorn Filip Långh har skrivit på för ytterligare två säsonger i IFK.
Handboll • Publicerad 2 mars 2020
Filip Långh (i röd tröja med nummer 21) och Oscar Hansson (infälld) fortsätter i IFK Ystad de närmaste säsongerna.
Filip Långh (i röd tröja med nummer 21) och Oscar Hansson (infälld) fortsätter i IFK Ystad de närmaste säsongerna.

I ett pressmeddelande skriver IFK Ystad att tränaren Sebastian Seifert ser fram emot att jobba vidare med Oscar Hansson.

”Oscar Hansson har vuxit som spelare i sin nya roll som försvarsgeneral och lagkapten. Oscar ger alltid 100 procent och visar stort engagemang och ambition i sitt spel”.

Annons

Filip Långh har haft flera skador under karriären men har under säsongen varit hel och firat stora triumfer med sina snabba fötter.

”Filip har ett tempo i sitt spel som ingen annan niometersspelare har”, säger Seifert i pressmeddelandet.

IFK Ystad gjorde för någon vecka sedan klart med mittsexan Marius Ferkingstad från FyllingenBergen i Norge och har även skrivit kontrakt med HIF Karlskronas vänstersexa Linus Fernebrand.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons