unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Klart: YA sänder matchen Ystads IF-IFK Kristianstad

Det är nu klart, att Ystads Allehanda sänder torsdagens heta handbollsmöte mellan Ystads IF och IFK Kristianstad. YIF tar inte in någon publik i Ystad Arena, men YA sänder matchen som startar klockan 19.

Det är fem månader sedan YA senast sände livehandboll från Ystad Arena. Då hade virusurbrottet just drabbat Sverige och när Ystads IF:s damer spelade sin sista division 1-match var det inför tomma läktare. YIF-damerna förlorade matchen mot S-hof men skulle få kvala till allsvenskan. Ett kvalspel som dock aldrig kunde genomföras.

När YA nu åter sänder från arenan på torsdag handlar det om herrlagets förberedelser inför ligastarten. Ystads IF ställs mot IFK Kristianstad i ett hett Skånederby. Även om inga poäng står på spel börjar allvaret närma sig och båda lagen är säkert angelägna om att visa upp en stigande formkurva.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)

Kristianstad kommer till Ystad med bland annat Fredrik Petersen och Johan Nilsson i laget. För ett år sedan var båda klubbkamrater – i IFK Ystad.

YIF har förstärkt med en annan spelare från IFK Ystad, nämligen profilen Christoffer ”Krall” Svensson. Nyfikenheten bland supportrarna är säkert stor även gällande två andra nyförvärv, målvakten Niklas Kraft och den danske bjässen Knud Ronau Larsen, som är 2.06 meter lång.

Sändningen drar igång på torsdag strax före klockan 19 och är gratis för alla som har ett YA-abonnemang.

Saknas ett sådant finns det just nu ett erbjudande att testa YA surf i 3 månader för endast 3 kronor. Där får man tillgång till allt innehåll på ystadsallehanda.se och appen MinYA.