Annons

Knapp förlust för Pandora

Det blev en knapp förlust för Pandoras damer i hemmadebuten mot Lågan i division 1. Efter likaläge i paus blev det till slut stryk med 32–36.
Sport • Publicerad 4 oktober 2010

– Framåt var töserna riktigt duktiga och det är nog länge sen de gjorde så här många mål. Men vad vi föll på var att vi var för snälla i försvaret, menade lagledaren Mikael Olsson.

Pandoratjejerna lyckades således väl i sin ambition att spela en snabb handboll med tryck i kontringarna vilket resulterade i merparten av de 32 målen.

Annons

Pandora var också väl med i matchen och hade helt klart poängchans och var exempelvis uppe i likaläge 30–30.

– Men då åkte vi på fem utvisningar. Ett par var väl OK men jag vet inte var domarna hittade de andra.

I ett starkt kollektiv plussar vi lite extra för målvakten Isabella Jakobsson som går från klarhet till klarhet samt Emelie Johansson och Linn Thorvaldsson.

Pandora–Lågan 32–36 (18–18)

P: Julia Waller 6, Ida Blomberg 6, Emelie Johansson 5, Monika Najdovski 3, Caroline Persson 3, Linn Thorvaldsson 2, Louise Tullberg 2, Emma Lööw 2, Melinda Sjögren, Maria Lundström, Hanna Andersson

L: Pernilla Andersson 7, Therese Persson 7, Fanny Lindstedt 5, Pernilla Persson 5, Sandra Ekelöv 5, Emelie Stenlund 4, Ollie Nilsson 2, Sanne Persson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons