Annons

Lag saknas i innefotbollen

När den egentliga fotbollssäsongen nu sjunger på sista versen, i och med de avslutande kvalmatcherna, ligger innefotbollen i startgroparna.
Sport • Publicerad 10 oktober 2002

Men att det snart är dags att snöra på sig inneskorna har dessvärre inte uppmärksammats av alla. När anmälningstiden till ÖsterlenBolls traditionella inomhusturnering gick ut i dag hade nämligen endast 21 anmält sig. - Normalt sett brukar vi ha 33-36 lag. Därför förlänger vi anmälningstiden med en vecka. Men längre än så kan vi inte vänta - den 17:e lottar vi och den 3 november drar det hela i gång, säger Arne Nilsson i ÖsterlenBoll. Turneringen följer det traditionella upplägget och det är nu också klart att de båda finallagen - precis som tidigare år - får medverka i DM-finalspelet. Tilläggas kan att Tomelilla är titelförsvarare. I fjorårets final besegrades Ystads IF med 4-1.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons