unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Lagergren skadad inför handbolls-VM

Niometersspelaren Albin Lagergren har haft skadekänning vilket är ett orosmoment inför VM som inleds om två veckor. Arkivbild.
Niometersspelaren Albin Lagergren har haft skadekänning vilket är ett orosmoment inför VM som inleds om två veckor. Arkivbild.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Handbollslandslagets Albin Lagergren har dragits med en skada och inte spelat med sitt klubblag Rhein-Neckar Löwen i Tyskland sedan den 13 december, skriver Aftonbladet.

– Jag vill inte säga för mycket. Men han har en skadeproblematik, säger assisterande förbundskaptenen Martin Boquist till tidningen.

Det skapar mer problem för Sverige inför VM i Egypten som inleds 13 januari och dit landslaget åker utan flera nyckelspelare. Boquist hoppas att Lagergren kan vara med på införlägret som inleds den 2 januari.

Sedan tidigare har bland annat Niclas Ekberg, Andeas Nilsson och Lukas Nilsson tackat nej till VM, medan målvakten Mikael Appelgren är skadad.