Annons

Lagergren skadad inför handbolls-VM

Handboll • Publicerad 30 december 2020
Niometersspelaren Albin Lagergren har haft skadekänning vilket är ett orosmoment inför VM som inleds om två veckor. Arkivbild.
Niometersspelaren Albin Lagergren har haft skadekänning vilket är ett orosmoment inför VM som inleds om två veckor. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Handbollslandslagets Albin Lagergren har dragits med en skada och inte spelat med sitt klubblag Rhein-Neckar Löwen i Tyskland sedan den 13 december, skriver Aftonbladet.

– Jag vill inte säga för mycket. Men han har en skadeproblematik, säger assisterande förbundskaptenen Martin Boquist till tidningen.

Annons

Det skapar mer problem för Sverige inför VM i Egypten som inleds 13 januari och dit landslaget åker utan flera nyckelspelare. Boquist hoppas att Lagergren kan vara med på införlägret som inleds den 2 januari.

Sedan tidigare har bland annat Niclas Ekberg, Andeas Nilsson och Lukas Nilsson tackat nej till VM, medan målvakten Mikael Appelgren är skadad.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons