Annons

Lakers tar tillbaka Davis – får superkontrakt

Basket • Publicerad 3 december 2020
LeBron James och Anthony Davis kommer båda att spela i Los Angeles Lakers nästa säsong. Arkivbild.
LeBron James och Anthony Davis kommer båda att spela i Los Angeles Lakers nästa säsong. Arkivbild.Foto: Mark J. Terrill/AP/TT

I går stod det klart att LeBron James stannar i Los Angeles Lakers i minst två år till. Dagen efter skriver Lakers ett enormt kontrakt med hans parhäst – forwarden Anthony Davis. Detta enligt trovärdiga ESPN.

Davis kontrakt är värt 195 miljoner dollar, och är skrivet över fem år. Han valde att bli free agent efter säsongen för att ha chans att skriva ett så kallat "maxkontrakt" med Lakers, ett så stort kontrakt som lönetaket tillåter.

Annons

Därmed är stora delar av Lakers mästarlag 2020 intakt. Lämnat har Dwight Howard, Rajon Rondo och Avery Bradley gjort – men Dennis Schröder, Montrezl Harrell och Marc Gasol har kommit in.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons