Michelle har gjort comeback i Eslöv

Hon ville gå till Lugi, stoppades och var inställd på ett sabbatsår.Men nu är Michelle Fyhr-Seifert tillbaka i Eslöv.
Sport • Publicerad 8 oktober 2007
Michelle Fyhr-Seifert har gjort comeback i Eslöv. Arkivbild: Fredrik Sörensson
Michelle Fyhr-Seifert har gjort comeback i Eslöv. Arkivbild: Fredrik SörenssonFoto: 

När Eslöv hemmabesegrade Hammarby i helgen fanns Michelle åter med i laget även om det aldrig blev något inhopp utan hon fick stanna kvar på avbytarbänken. Michelle hade av olika anledningar, bland annat kortare pendlingsavstånd, bestämt sig för att lämna Eslöv och återvända till argaste lokalkonkurrenten Lugi. Men Eslöv stoppade övergången och Michelle valde då att ta ett sabbatsår.

- Jag var helt inställd på att prioritera andra saker det här året, resor bland annat. Men så hörde Eslövs av sig då man hade en av sina mittsexor, Marina Elemo, skadad. Och då kände jag att det trots allt skulle vara roligt att spela igen och jag lovade dem att ställa upp fram till december som en backup till dess att Marina blir frisk igen, säger Michelle som varit tydlig med att det inte kan bli tal om spel mer än fram till och med början av december.

- Sen åker jag och min man nämligen på smekmånad till Thailand och efter det åker jag till USA. När jag kommer hem igen får vi se hur det är med Marina och hur det blir med en eventuell fortsättning.

Det där med smekmånad avslöjar att Michelle numera är gift och som därför numera har ett dubbelt efternamn, Fyhr-Seifert.

- Jag har precis gjort min fjärde träning i klubben, berättar Michelle när vi når henne på mobilen på väg hem till Ystad.

- Kondisen är inte på topp, däremot är det inga problem rent styrke- eller handbollsmässigt, säger Michelle som trivs bra med klubbens nye tränare.

- Det är en dansk och han heter Jesper Bering och verkar väldigt duktig. Hur det blir inför nästa säsong vet inte Michelle i dagsläget.

- Vi får se. Jag har detta året kvar med Eslöv, därefter är jag fri att gå vart jag vill. Något spel blev det således inte i lördags men till helgen hoppas hon att återigen få beträda tiljorna. - Vi har Spårvägen borta och förhoppningsvis får jag spela då, säger Michelle som också räknar med spel av Veronica Larsson.

- Hon har haft en bristning i låret och men är nu fri från sin skada och gjorde ett kortare inhopp redan i lördags, säger Michelle Fyrh-Seifert. På lördag kan med andra ord Ystadsduon återförenas på plan när Team Eslöv gästar Spårvägen! Jan Andersson 0411-55 78 71 jan.andersson@ystadsallehanda.se

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.