Annons

Norén sju slag bakom i Florida

Alex Norén blir den ende av golfsvenskarna som fullföljer Players Championship i Ponte Vedra Beach, Florida.
Norén gick den andra ronden på 75 slag, tre över par, och ligger på par totalt. Han är sju slag bakom ledarduon Sam Burns och Tom Hoge, båda USA.
Golf • Publicerad 13 mars 2022
Sam Burns, i delad ledning, under den andra ronden.
Sam Burns, i delad ledning, under den andra ronden.Foto: Gerald Herbert/AP/TT

Norén och Henrik Norlander, som missade kvalgränsen efter två ronder med ett slag, fick inleda den andra ronden under bistra förhållanden.

Det märktes också på resultaten. Det var bara lite drygt en grad varmt när spelarna startade den andra ronden tidigt på söndagsmorgonen amerikansk tid. Tävlingen, som brukar kallas den femte majorn, är kraftigt försenad på grund av regnoväder tidigare i veckan.

Annons

Henrik Stenson slutförde sin andra rond på lördagen, och låg på par efter två 73-rundor, men lämnade återbud till fortsatt spel.

Enligt svensk golf trodde inte Stenson att han skulle klara kvalgränsen, men det hade han gjort precis. Dock hade han varit nio slag från ledarduon.

Samtliga spelare har slutfört två ronder och tävlingen går vidare och är förlängd till och med måndag.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons