Annons

Ny storseger för BW 90

Nästjumbon Malmö City vållade som väntat inga som helst problem för serieledande BW 90. Efter en riktig urladdning till första halvlek var matchen avgjord. Efter 90 minuter lyste resultattavlan 6-2 (4-0).
Sport • Publicerad 25 augusti 2012
Kristian Legiec fortsätter att producera mål för serieledande BW 90.
Kristian Legiec fortsätter att producera mål för serieledande BW 90.Foto: Albin Brönmark/arkiv

Med åtta omgångar kvar leder nu BW 90 division 3 södra Götaland med åtta poäng (tvåan Prespa Birlik har dock en match till godo). BW 90 börjar allt mer se ut som ett blivande division 2-lag.

–  Ja, det är många som säger det. Men vi får nog vara tråkiga och säga att vi tar matcherna en i taget. Andra får snacka, det kan vi inte göra någonting åt. Och så länge vi presterar som vi gjorde i första halvlek i dag så ser det bra ut, sa Anders Palmér, tränare i BW 90.

Annons

Hemmalaget spelade ett bländande anfallsspel från start vilket nästan genast resulterade i 1–0 genom Kristian Legiec.

2–0 följde ganska omgående på det, och nu fick nyförvärvet Armin Pasagic presentera sig på allvar för sin nya hemmapublik.

– Armin kommer att tillföra mycket. Det är inte helt fel att få in en sådan spelare inför slutspurten, sa Pamér, som också underströk den otroliga konkurrenssituationen man för närvarande har i klubben.

4–0 i halvtid och matchen var förstås avgjord där. Andra halvlek slutade 2–2 och den var Anders Palmér inte lika nöjd med.

– Nä, den glömmer vi. Men ibland känner jag mig lite gnällig. Vi leder serien och gör sex mål i dag, det är så klart väldigt bra.

Hela BW 90 förtjänar överbetyg för första halvleken, totalt sett sticker tvåmålsskyttarna Kristian Legiec och Fisnik Alaj ut lite extra.

Maria Sällberg
Peter Lindgren
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons