Annons

Rallyveteraner visar upp sig i ny tv-serie

Med start på måndag inleder Tv8 en ny motorserie i sex avsnitt, Gran Turismo, ett program med fokus på bilar äldre än 30 år.
Sport • Publicerad 23 oktober 2010
Föraren Nils-Ingemar Schön och kartläsaren Tommy Thysell är med i en ny tv-serie. Här ses de med teamkompisar och familj.
Föraren Nils-Ingemar Schön och kartläsaren Tommy Thysell är med i en ny tv-serie. Här ses de med teamkompisar och familj.Foto: 

Dragplåster i serien är skådespelaren Mikael Persbrandt som tv-teamet följer men under programseriens gång lär vi också få se ett par sydöstskånska rallyprofiler.

Programserien kommer nämligen bland annat att göra ett nedslag i det klassiska veteranrallyt Midnattssolsrallyt där Nils-Ingemar Schön och Tommy Thysell, Tomelilla MK, deltagit de senaste tre åren med Nisses Mercedes 250 S.

– Tv-teamet filmade bland annat hela avslutningen på Färjestads travbana och vi blev också intervjuade berättar Tommy Thysells. (YA)

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons