Annons

Roy Hodgson, 72, inte orolig för PL-omstart

Flera spelare har uttryckt oro kring en för snar omstart av Premier League.
Ligans äldsta tränare, 72-årige Roy Hodgson, är däremot inte särskilt brydd.
Fotboll • Publicerad 13 maj 2020
Roy Hodgson. Arkivbild.
Roy Hodgson. Arkivbild.Foto: Rui Vieira/AP/TT

Sverige-bekantingen Hodgson, tidigare i bland annat Halmstad BK och Malmö FF, befinner sig visserligen i en riskgrupp för coronaviruset med tanke på sin ålder. Men Crystal Palace-tränaren känner ingen rädsla över att börja jobba igen, om Premier League-klubbarna tillåts börja träna igen nästa vecka.

– Ålder är ålder. Det handlar om hur du mår. Din ålder relaterar nödvändigtvis inte till din form eller hur du mår, eller hur kapabel du är att göra ditt jobb, säger han till Bein Sports.

Newcastles Danny Rose och Manchester Citys stjärnor Sergio Agüero och Raheem Sterling är några av spelarna som har ifrågasatt planerna att återuppta Premier League-fotbollen i juni. Roy Hodgson säger att han och Palace-ordföranden Steve Parish inte skulle ha problem med om några spelare i laget inte vill komma tillbaka till jobbet förrän de känner sig trygga.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons